Ga naar content Ga naar navigatie

Nu aanmelden voor het affiliate programma van AutoOnderdelen-Direct.nl


Jij bent verantwoordelijk voor een website met een hoge reikwijdte, bijvoorbeeld op het gebied van auto's, auto-accessoires, auto-onderdelen of andere onderwerpen? Dan kun jij nu heel makkelijk met het affiliate-programma van AutoOnderdelen-Direct geld verdienen.

Grafik_Affiliate-Programm_ATMNL_neu.png

Aanmelden voor het affiliate programma:


Het aanmelden voor het affiliate programma van AutoOnderdelen-Direct is helemaal kosteloos. Al op de volgende dag na jouw aanmelding kun jij direct sales genereren en provisie ontvangen.

AffiliateWindow is het grootste affiliate netwerk in Europa en bevordert een succesvolle samenwerking van publishers en advertisers. Transparantie en veiligheid staan hierbij voorop.

AffiliateWindow


Het AutoOnderdelen-Direct reclamemateriaal


Door de registratie voor het affiliate programma van AutoOnderdelen-Direct.nl heb jij direct toegang tot een groot aantal professionele reclamematerialen. Deze kunnen meteen op jouw website geïntegreerd worden.
Ons portfolio aan reclamemateriaal bevat alle gebruikelijke banner-formaten, tekstlinks en HTML-zoekbanners (ook als White-Label-Version beschikbaar). Hier vind jij zeker ook het passende recamemateriaal voor jouw website. Een integratie van de materialen in jouw nieuwsbrieven zien wij graag tegemoet en kan bovendien leiden tot een verhoging van jouw provisie.


Sales bemiddelen en provisie vergoed krijgen


Wordt een bezoeker van jouw site door een klik op een banner naar onze site doorgestuurd en rond de bezoeker vervolgens een bestelling op AutoOnderdelen-Direct.nl af, ontvang jij een aantrekkelijke provisie tot  6% op de netto-aankoopwaarde (excl. BTW en verzendkosten). 


Meer informatie over het affiliate programma van AutoOnderdelen-Direct.nl lees jij hier:


Deelnamevoorwaarden_Delticom_partnerprogramma.pdf

Feedback