Ga naar content Ga naar navigatie

CASTROL

Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
leverbaar

157EB7, 15142016
Naast de bekende Castrol EDGE FSTproducten bevatten ze bij ons ook een geselecteerd assortiment aan Castrol EDGE Professional oliën. De Castrol EDGE Professional motoroliën zijn door Castrol oorspronkelijk en exclusief ontwikkeld voor contractuele werkplaatsen en automobielbedrijven en volgen de bekende Castrol SLX Serie op. Alle Castrol EDGE Professional oliën bevatten volgens het gebruiksdoel speciale aanbevelingen OEM/eerste uitrusting.

Castrol EDGE Professional Longlife 3 5W-30 - opvolger van het product Castrol 5W-30 SLX PP Longlife 3!

Castrol EDGE Professional met Fluid Strength Technology TM is Castrols sterkste en meest vooruitstrevende motorolieserie.

De lichtvloeiende viscositeit reduceert de wrijving in de motor en zorgt zo voor merkbaar betere motorprestaties en een duidelijk lager brandstofverbruik. Deze olie is extreem schoon door de Castrol microfiltering en als echtheidskenmerk met onder UV-licht oplichtende fluorescerende kleurstof gemarkeerd, om duidelijk als Castrol EDGE Professional Premium-product te worden herkend.

Castrol EDGE Professional LongLife III 5W-30 is in samenwerking met VW ontwikkelt voor de nieuwste generatie motoren en garandeert de beste bescherming tegen slijtage en maximale motorprestaties voor alle VW-modellen met langere onderhoudsintervallen.

Castrol EDGE Professional LongLife III 5W-30 is geschikt voor alle motoren waarvoor de fabrikant een smeermiddel volgens ACEA C3 met viscositeit 5W-30 als eis stelt. Speciaal ontwikkeld voor voertuigen die een motorsmeermiddel volgens VW 504 00 / 507 00 en ook Porsche C30 vereisen.

Voordelen:

 • Castrol Fluid Strength TechnologyTM voor een dunne en stabiele smeerfilm garandeert de minste slijtage en maximale motorprestaties.

 • Castrol EDGE Professional reduceert de wrijving in de motor tot 40% beter en behoudt zijn onovertroffen prestatievermogen tot 40% dan de beste concurrerende producten.

 • Ontwikkeld voor de LongLife-Service-intervallen van VW.

 • Ontziet uitlaatgasnabehandelingssystemen door laag sulfaatas-, fosfor- en zwavelgehalte (laag SAPS).

 • Onovertroffen bescherming tegen slijtage onder alle omstandigheden.

 • artikelnummer fabrikant 15142016
  157EB7
  Werkgebied personenwagen
  Vrijgave ACEA C3
  Porsche C30
  VW 504.00
  VW 507.00
  Viscositeit 5W-30
  Kenmerken roetpartikelfilter
  Series EDGE Professional Titanium FST
  EAN/GTINs 4008177073601
  Meest verkocht
  Feedback