Ga naar content Ga naar navigatie

Wiellager / Naaf goedkoop online bestellen

6.764 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Bevestig je nieuwe wielen met de Auto Wiellager en Naaf

De Auto Wiellager en Naaf zijn 2 belangrijke auto onderdelen bij de bevestiging van velgen of complete wielen aan je auto. De wielnaaf heeft schroefdraad waar de wielbouten of moeren ingedraaid kunnen worden bij het vervangen van de velgen of wielen. Het wiellager en de wielnaaf zijn aparte auto onderdelen maar ze zitten wel aan elkaar vast. Ze hebben echter verschillende functies. De naaf verbindt de wielen met de aandrijfas en de wiellager verbindt de wielnaaf met de aandrijfas en zorgt dat de wielen kunnen draaien. Beide auto onderdelen zijn belangrijk bij de bevestiging van de wielen aan je auto. Bijvoorbeeld als je je zomerbanden en winterbanden weer gaat verwisselen en je alle wielen wilt vervangen door nieuwe. Kijk voor complete wielen, wiellagers en wielnaven op autoonderdelen-direct.nl.

Een vakkundige en voordelige montage bij een van onze montagepunten

Gebruik een nieuwe Auto Wiellager en Naaf voor de vervanging van kapotte lagers of naven. Een kapot wiellager is te herkennen aan een brommend geluid wat veroorzaakt wordt door de slijtage. Gebrek aan smering en verkeerde montage kunnen ook zorgen voor slijtage aan de lagers. Laat daarom het vervangen van een lager doen door iemand die er verstand van heeft. Een lager die het ineens begeeft, kan zorgen voor gevaarlijke situaties op de weg. Als je gebruik maakt van onze montageservice dan kun je de montage van een nieuwe naaf of lager overlaten aan de vakkundig opgeleide monteurs van onze montagepunten.

Gratis verzending en snelle levering

Een nieuwe Auto Wiellager Naaf bestel je snel en voordelig in onze webshop met meer dan 300.000 auto onderdelen in premium kwaliteit. Bestel onderdelen van bekende merken zoals Vaico, ABS en Metzger voor lage prijzen en bespaar op je autobudget. Je hoeft er ook de deur niet voor uit want je kunt van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in onze shop bestellen en je auto onderdelen gewoon thuis laten afleveren. Dat kost niets als je voor minstens 50 euro aan artikelen bestelt uit onze shop. Maak je gebruik van onze montageservice dan leveren we de bestelde onderdelen bovendien gratis af bij de garage van je keuze.

Feedback