Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Voetenruimteschaal goedkoop online bestellen

7 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Een nette voetenruimte met de auto voetenruimteschaal

Een auto voetenruimteschaal is een automat die is gemaakt van hard kunststof materiaal. Deze mat past precies in de voetenruimte bij de bestuurdersstoel of bij de bijrijdersstoel. Het gebruik van deze voetenruimteschaal heeft verschillende voordelen. Zo kun je met vieze schoenen in de auto stappen terwijl je originele automatten schoon blijven. De harde schaal is makkelijk af te nemen en schoon te maken zodat je auto netjes blijft. Doordat voetenruimteschalen precies op maat gemaakt worden voor de voetenruimte in jouw auto en stevig vastgeklikt worden, zullen ze minder snel verschuiven. Dus geen (gevaarlijke) opgekrulde matten meer onder je pedalen.

24 uur per dag goedkope auto onderdelen bestellen

Overweeg je ook om een auto voetenruimteschaal voor je auto te kopen, kijk dan eerst even op autoonderdelen-direct.nl. In onze online shop met ruim 300.000 auto onderdelen en accessoires kun je snel de juiste producten vinden voor jouw auto. Typ je kenteken in in onze zoekfunctie en je ziet meteen wat je allemaal kunt bestellen voor je auto. Selecteer op merk en prijs en kies je favoriete auto onderdelen. Bestellen doe je gewoon vanachter je bureau want onze shop is 24 uur per dag geopend.

Breng je auto weer netjes op orde

Met een nieuwe auto voetenruimteschaal ziet ook jouw auto er weer strak en netjes uit. Wil je deze schalen netjes in je auto laten zetten dan kun je terecht bij een van onze 2.000 montagepartners. Zij helpen je graag met de montage bij jou in de buurt. Reken de montage direct af bij de kassa in onze shop en de rest gaat bijna vanzelf. Wil je meer weten over onze services, neem dan contact op met onze behulpzame klantenservice.

Feedback