Ga naar content Ga naar navigatie

De veerpoot en schokdemper zijn belangrijke onderdelen voor de demping en vering van je auto. De vering is vaak een combinatie van een schokdemper en een veerpoot die gemonteerd zit bij de voor- of achterwielen van je auto. Met rubberen buffers worden de schokdempers gemonteerd. De buffers zorgen voor het opvangen van trillingen waardoor de auto vloeiend blijft rijden. Met montagedelen uit onze online shop monteer je zelf de schokdemping op je auto.

Montageonderdelen voor schokdemper en veerpoot

1.533 Product(en)
Buffer, Veer
MAPCO
Buffer, Veer
32837
Inbouwkant:  Achteras
€ 8,34
Art.nr.:  11691889

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Gebruik nieuwe montageonderdelen voor reparaties

Kapotte schokdempers of schokbrekers zorgen dat je auto niet fijn rijdt en dat je weinig controle over je auto hebt in bochten. Zorg daarom altijd dat kapotte vering en schokdemping van je auto op tijd vervangen worden. Voor je nieuwe onderdelen kun je terecht op autoonderdelen-direct.nl. Vind de juiste onderdelen voor je auto met onze zoekfunctie en je krijgt meteen een overzicht van alle auto onderdelen die je kunt gebruiken voor montage op je auto. Repareer zelf je schokbrekers of laat het doen door één van onze gekwalificeerde montagepartners bij jou in de regio. Dankzij ons uitgebreide netwerk zit er altijd wel eentje bij je in de buurt.

Montageonderdelen voor de schokdemping koop je online

Goede montageonderdelen zijn een must al je zelf aan de slag gaat met nieuwe schokdempers of vering op je auto. Koop ze online en je kunt zo vele euro's besparen op de reparatiekosten en je nieuwe onderdelen. Bovendien heb je dan alles in huis om je demping en vering optimaal te kunnen monteren.

Feedback