Ga naar content Ga naar navigatie

VAN WEZEL Spoiler goedkoop online bestellen

43 Product(en)
Spoiler
VAN WEZEL
Spoiler
5863509
Inbouwkant:  Achter
Adviesprijs*: € 39,33 € 28,30
Art.nr.:  13966290

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
leverbaar
Details
Spoiler
VAN WEZEL
Spoiler
0502502
Inbouwkant:  Rechts voor
Adviesprijs*: € 15,73 € 11,94
Art.nr.:  10628231

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
leverbaar
Details
Spoiler
VAN WEZEL
Spoiler
0502500
Inbouwkant:  Voor
Adviesprijs*: € 52,03 € 36,21
Art.nr.:  10628229

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
leverbaar
Details
Spoiler
VAN WEZEL
Spoiler
0502501
Inbouwkant:  Links voor
Adviesprijs*: € 15,73 € 11,94
Art.nr.:  10628230

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
leverbaar
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Een betere wegligging krijg je met de VAN WEZEL spoiler

Als je van je auto een echte snelle auto wilt maken, dan zijn er wat auto onderdelen die je daarvoor kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld een spoiler. Een spoiler is een soort verlengstuk van je carrosserie wat je op je auto monteert om de luchtstroom langs je auto te beïnvloeden. Als je bijvoorbeeld een spoiler achterop je auto zet, dan zal je auto tijdens het rijden meer omlaag gedrukt worden wat de wegligging ten goede komt. Hetzelfde gebeurt als je de spoiler aan de voorkant zet, alleen wordt dan de neus omlaag gedrukt. Op autoonderdelen-direct.nl kun je kiezen uit diverse spoilers van verschillende merken, waaronder deze VAN WEZEL spoiler. VAN WEZEL Autoparts is een van oorsprong Belgisch bedrijf wat onderdeel uitmaakt van de Unipart Group of Companies en leverancier is van Temot International en ATR. Het is een van de toonaangevende fabrikanten in Europa als het gaat om de productie en distributie van koel- en carrosserieonderdelen. Voor al je plaatwerk kun je dus prima slagen met het assortiment van VAN WEZEL in onze online shop.

Regel in één keer nieuwe spoilers plus de montage

Met de juiste VAN WEZEL spoiler kun je zoveel downforce creëren dat je auto subliem door de bochten heen kan rijden. Hoe harder je rijdt,hoe sterker het effect meestal zal zijn. Wil je ook een spoiler die niet alleen de wegligging van je auto verbetert, maar er ook nog eens goed uit ziet? Bekijk dan het voordelige aanbod aan spoilers in onze webshop. Als je zeker wilt weten dat je het juiste onderdeel voor jouw auto bestelt, maak dan gebruik van onze handige zoekfunctie. Hiermee vind je namelijk super snel de juiste VAN WEZEL onderdelen in ons assortiment van 300.000 auto onderdelen en accessoires van premium kwaliteit. Je krijgt dan een overzicht te zien van de spoilers die je op je auto kunt zetten. Doe het zelf, of laat het doen door een van onze montagepartners. Deze 2.000 garages die bij ons zijn aangesloten, voeren de montage voor een vast bedrag uit. Je bestelt de montage samen met je nieuwe auto onderdelen en rekent deze ook meteen af. Zo heb je alles mooi in één keer geregeld.

Stel je vraag aan onze klantenservice

Profiteer tenslotte van gratis verzending van je nieuwe VAN WEZEL spoiler en laat deze bij je thuis of bij een montagepunt afleveren. Na ontvangst heb je nog 30 dagen retour garantie. Wil je meer weten? Dan kun je voor meer informatie even bellen met onze klantenservice.

Feedback