Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Transportsysteem goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Drager, Imperiaal
WESTFALIA
Drager, Imperiaal
521660700001
Adviesprijs*: € 601,98 € 531,23
Art.nr.:  14843280

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Haal meer uit je auto met een auto transportsysteem

Je auto kun je uitstekend gebruiken om dingen te vervoeren, zolang je er maar een goed auto transportsysteem op laat monteren. Hiermee tover je je auto snel om in een handig transportmiddel. Neem bijvoorbeeld je fietsen mee op vakantie met een handige fietsendrager achter op je auto. In onze voorraad van 300.000 nieuwe auto onderdelen vind je handige transportsystemen van o.a. Westfalia waarmee je je auto zeer veelzijdig kunt gebruiken om allerlei dingen te vervoeren. Gebruik een handige imperiaal met dakdragers om de extra ruimte op je autodak te benutten voor het vervoeren van bagage. Uiteraard vind je alle materialen die je nodig hebt voor een veilig vervoer ook in onze webshop.

Veilig op weg dankzij deskundige montage

Denk altijd aan de veiligheid als je met een auto transportsysteem de weg op gaat. Sjor de bagage of je fiets goed vast met de juiste spanbanden of riemen en zorg dat eventuele uitstekende lading goed zichtbaar is gemaakt met reflectoren. Bestel alles wat je nodig hebt mee in onze shop op autoonderdelen-direct.nl en bespaar zo op de verzendkosten. Voor een veilige montage van je transportsysteem kun je terecht bij een van onze montagepartners. Zij zorgen voor een deskundige montage van je fietsdrager of bagagerek zodat je veilig op weg kunt. Maak gebruik van onze montageservice waarmee je alles in 1x regelt.

Online onderdelen bestellen met extra service

Koop je auto transportsysteem goedkoop online en profiteer van het gemak van online bestellen. Je hoeft er de deur niet voor uit en je krijgt bij ons net zoveel service als in een winkel. Zo kun je met je vragen terecht bij onze behulpzame klantenservice met uitgebreide openingstijden. Daarnaast heb je bij ons een zichttermijn van 30 dagen zodat je rustig kunt beslissen over je aankoop. Maak dus snel van jouw auto een ideaal transportmiddel met onze handige transportsystemen.

Feedback