Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Stoelverwarming goedkoop online bestellen

2 Product(en)
genuine, Schakelaar, Zitplaatsverwarming
METZGER
genuine, Schakelaar, Zitplaatsverwarming
0916265
Inbouwkant:  Achter
€ 63,82
Art.nr.:  15179994

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Stoelverwarming

"Met stoelverwarming in uw auto hoeft u bij koud weer nooit meer in een koude autostoel te gaan zitten. Met name leren bekleding kan koud aanvoelen op koude dagen. De autostoelverwarming bestaat onder andere uit de volgende auto onderdelen:- elektrisch verwarmbare matten,- regeleenheid,- bedieningspaneel voor de stoel.De elektrisch verwarmbare matten worden onder de bekleding van de stoelen in de rugleuning en het zitvlak ingebouwd. De verwarming wordt bediend met een knop of een draaiwiel waarbij verschillende warmtestanden kunnen worden ingesteld. De bediening zit vaak in de stoelkap, op het dashboard of op de middenconsole van uw auto zodat u er gemakkelijk bij kunt. "

Kapotte stoelverwarming repareren

Als de elektrische stoelverwarming kapot gaat, dan merkt u vaak meteen dat één of meerdere stoelen niet verwarmd worden. Dat kan verschillende oorzaken hebben en het is niet altijd eenvoudig te achterhalen waar het probleem precies zit. De zekeringen en stekkerverbindingenin het elektrisch circuit kunnen kapot gaan. Het probleem kan echter ook veroorzaakt worden door een kapotte regeleenheid of computer waardoor de stoelen niet goed verwarmd worden. Hetnadeel is dat de onderdelen van de stoelverwarming niet altijd goed bereikbaar zijn omdat ze in en onder de stoelen zitten. De regeleenheid kan bovendien in het dashboard zitten, waardoor dat open gemaakt moet worden bij vervangen of repareren.

Stoelverwarming onderdelen kopen

Als u, of uw garage, heeft achterhaald welk onderdeel van de stoelverwarming het probleem veroorzaakt, bestel dan het nieuwe onderdeel in onze online webwinkel. Niet alleen bespaart u hiermee geld, u vindt ook snel de juiste onderdelen voor uw auto.

Feedback