Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Spoorstang goedkoop online bestellen

850 Product(en)
Stang
LEMFÖRDER
Stang
27954 01
Adviesprijs*: € 220,22 € 133,66
Art.nr.:  10170841

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Spoorstang

"De spoorstang of stuurstang is onderdeel van de stuurinrichting van een auto. De spoorstang bevindt zich tussen het stuurhuis en het fuseestuk. De spoorstang bestaat uit de volgende onderdelen: - de spoorstang, - de binnenste en buitenste stuurkogels, - een stuurhuishoes. De spoorstang op de vooras geeft de stuurbeweging door van het stuurhuis naar de fuseestukken op de wielen van de auto. Op de achteras kan de spoorstang anders uitgevoerd zijn, bijvoorbeeld met lagerbussen van rubber. Of er op de achteras een spoorstang gemonteerd is, is mede afhankelijk van het type wielophanging van de auto. Op de achteras zorgt de spoorstang voor de juiste stand van de fusee zodat de achterwielen goed sporen met de voorwielen."

Spoorstang vervangen

De spoorstang zal bij normaal gebruik niet snel vervangen hoeven worden. De stuurkogels daarentegen zijn wel aan slijtage onderhevig en zullen vervangen moeten worden als ze versleten zijn. De stuurhuishoes kan ook scheuren of beschadigen waardoor er vuil bij de stuurkogel kan komen. Een kapotte hoes moet dan ook vervangen worden. Als de schroefstukken beschadigen, bijvoorbeeld bij een aanrijding, dan moet wel de hele stuurstang vervangen worden.

Spoorstang online bestellen

Wanneer u de spoorstang met eventueel de stuurkogels en de stuurhuishoes laat vervangen, dan bestelt u uw nieuwe spoorstang gemakkelijk online in onze webshop. Als u het merk en type van uw auto invult, dan krijgt u meteen de stuurstang te zien die geschikt is voor montage in uw auto. U kunt meteen de juiste toebehoren mee bestellen zodat u uw auto-onderdelen set helemaal compleet heeft.

Feedback