Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Schuifdak onderdelen goedkoop online bestellen

1 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Schuifdak onderdelen

"Een schuifdak, vouwdakof autozonnedak in uw auto is puur genieten! Dankzij het schuifdak kunt u bij mooi weer lekker in uw auto van de zon en de frisse lucht genieten. U kunt in uw auto rijden met het schuifdak open of dicht, afhankelijk van het weer. Er zijn verschillende typen schuifdaken, zoals:- vouwdak,- schuifdak,- spoilerdak.Het schuifdak bestaat uit verschillende schuifdak onderdelen. De glasplaat is een belangrijk onderdeel van zonnedak. Dit moet gemaakt zijn van veiligheidsglas dat beschermt tegen UV-straling en de hitte van de zon. De bediening gaat handmatig via een draaigreep of een scharnierende handgreep. De luxere modellen zijn vaak voorzien van een elektrische bediening met tiptoetsen en een automatische klembeveiliging zodat het dak niet vast komt te zitten tijdens het gebruik. "

Schuifdak onderdelen vervangen

Er kan natuurlijk altijd iets kapot gaan aan uw schuifdak. Vooral als u het schuifdak vaak gebruikt, dan kan er slijtage optreden aan de bediening of aan het dak zelf. Meestal is niet het hele dak in één keer kapot, maar moet u één of meerdere schuifdak onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen. Zo kan de aandrijfmotor kapot gaan, of kunnen er kabels breken. Het is niet altijd eenvoudig om dit zelf te repareren.

Online schuifdak onderdelen kopen

Als uw schuifdak niet goed meer werkt en u wilt dit (laten) herstellen, bestel dan eerst online uw schuifdak onderdelen in onze auto onderdelenshop. Zo valt de reparatie al een stuk goedkoper uit. Als uw zonnedak is gerepareerd met onze schuifdak onderdelen dan kunt u weer heerlijk genieten van de zon en de wind.

Feedback