Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Reservewielhouder goedkoop online bestellen

1 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Met de reservewielhouder ben je voorbereid op een lekke band

Een reservewielhouder is een speciale houder die bedoeld is voor de opslag van het reservewiel onderin de kofferbak van je auto. De houder zit verwerkt in de bodemplaat van de kofferbak zodat het reservewiel netjes weggewerkt zit onder de bekleding van de kofferbak. In oudere auto's en klassiekers zit het reservewiel soms aan de voorkant van de auto. De speciale bodemplaat die hiervoor nodig is kun je bestellen op autoonderdelen-direct.nl waar je nog meer auto onderdelen kunt vinden.

Bestel voor meer dan €50 en laat je bestelling thuis bezorgen

Als je een nieuwe reservewielhouder nodig hebt, bestel deze dan voor een lage prijs online in onze online shop met auto onderdelen, accessoires, motorolie en nog veel meer. Ruim 300.000 auto onderdelen in premium kwaliteit zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Voor de verzending betaal je bovendien niets als je voor meer dan €50 aan auto onderdelen bestelt. Vul dus ook meteen je voorraad koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en motorolie aan en bespaar op de verzendkosten. Mocht je nog vragen hebben over onze producten of over je bestelling, dan kun je rekenen op onze klantenservice die een groot deel van de dag telefonisch bereikbaar is.

Onze montagepartners helpen met lastige montageklussen

Als je een nieuwe reservewielhouder in je auto wilt zetten, dan kan dat best een ingewikkelde klus zijn om zelf te doen. Vertrouw daarom op onze montagepartners die je nieuwe auto onderdelen snel en deskundig voor je kunnen monteren. Kies bij het afrekenen van je bestelling een garage uit ons netwerk van 2.000 montagepunten en betaal een vast, laag bedrag voor de montage. Wij leveren dan je nieuwe reserve onderdelen gratis af bij de garage en je ontvangt van ons een bericht zodra je auto onderdelen gemonteerd kunnen worden.

Feedback