Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Reparatie goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Reparatieset, Brandstofpomp
FEBI BILSTEIN
Reparatieset, Brandstofpomp
07879
Adviesprijs*: € 3,87 € 3,02
Art.nr.:  10004438

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Reparatie brandstofpomp

"Voor reparatie van de brandstofpomp zijn speciale sets verkrijgbaar. De brandstofpomp speelt een belangrijke rol bij de toevoer van brandstof vanuit de benzinetank naar de verbrandingsmotor. De brandstof gaat via de pomp en de toevoerleiding naar de motor en het teveel aan brandstof gaat via de retourleiding weer terug naar de brandstoftank. De brandstofpomp bevindt zich altijd in de brandstoftank en gaat werken zodra de auto start. De pomp draait altijd met een constant toerental en zorgt dat de brandstof onder druk in de leidingen wordt gepompt. De meest kwetsbare onderdelen van een brandstofpomp zijn:- filter,- pakkingring,- veren in de kleppen.Deze onderdelen zijn eenvoudig zelf te repareren met een reparatieset. Elektrische waterpompen zijn bijna niet zelf te repareren, daarvoor kunt u de auto beter naar de garage brengen."

Pomp kapot? Doe zelf uw reparatie aan de brandstofpomp

Als de brandstofpomp niet goed werkt dan kan de motor van uw auto afslaan. De motor kan ook overslaan, dit is een aanleiding om de brandstofpomp na te kijken. Indirect kunt u het merken aan een toename van het brandstofverbruik of een afname van het motorvermogen. Als u dit merkt, kijk dan meteen de brandstofpomp na, dan kunt u mogelijk nog voorkomen dat u stil komt te staan langs de kant van de weg.

Nieuwe reparatie set brandstofpomp kopen

Met de reparatieset voor de brandstofpomp kunt u het noodzakelijke onderhoud aan de mechanische brandstofpomp gewoon zelf doen. Gebruik de reparatieset voor vervanging van veren of de pakkingring zodat de pomp weer goed zijn werk kan doen.

Feedback