Ga naar content Ga naar navigatie

Remkabel goedkoop online bestellen

5 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Remkabel vervangen? Bestel er 2!

De remkabel van je auto is een stalen kabel die zich bevindt tussen de handrem en de handremgaffel. Als je de handrem of parkeerrem aantrekt, bijvoorbeeld op een helling, dan wordt de gaffel in de trommel getrokken. De remkracht wordt zo verdeeld over de beide remvoeringen van de remmen. Vaak zitten er twee handremkabels aan de handrem. Bij een breuk van een van de kabels kun je het beste beide kabels vervangen omdat op beide kabels speling kan zijn ontstaan door het reguliere gebruik. Op autoonderdelen-direct.nl vind je verschillende soorten handremkabels. Je vindt snel de kabels die geschikt zijn voor jouw auto als je je kenteken invult in onze zoekfunctie. Je ziet dan direct een overzicht van alle handremkabels die je kunt bestellen.

Laat je nieuwe handremkabels gratis thuis bezorgen

Bij normaal gebruik kan een remkabel versleten raken. Als je dan de handrem wat te stevig aantrekt, dan kunnen de kabels breken. Veel handremkabels hebben een kunststof omhulsel waardoor ze beschermd worden tegen vuil en vocht. Toch is het belangrijk om de kabels ook regelmatig goed te smeren, zodat roestvorming minder kans krijgt. In onze shop heb je keuze uit handremkabels van verschillende merken en je kunt er ook meteen het smeermiddel bij bestellen. Dat is bovendien extra voordelig, want bestel je voor meer dan € 50 dan zijn de verzendkosten gratis.

Je remkabel wordt gratis afgeleverd bij een montagepunt

Twijfel je toch nog of je de juiste handremkabel te pakken hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice en stel je vraag. Je kunt dan ook meteen informeren naar onze montageservice. Hierbij bestel je de montage mee als je je auto onderdelen afrekent. Je kiest zelf een garage uit ons netwerk van 2.000 montagepartners. Vervolgens betaal je een vast, laag bedrag voor de montage zodat deze ook meteen afgerekend is. Wij bezorgen je bestelling dan gratis bij de geselecteerde garage.

Feedback