Ga naar content Ga naar navigatie

Remblok goedkoop online bestellen

17.285 Product(en)
Remblokkenset
HELLA
Remblokkenset
T1461, 24175, 24134
8DB 355 011-481
€ 59,50
Art.nr.:  10313877

Prijs per assortiment
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Remblok

"Een remblok is onderdeel van het remsysteem van uw auto. Het remblok bevindt zich in de schijfrem samen met de volgende onderdelen (afhankelijk van het type schijfrem):- remschijf,- remzuiger,- remcilinder,- remklauw.Grofweg bestaan er twee typen schijfremmen: de schijfrem met vaste remklauw en de schijfrem met zwevende remklauw. Bij de vaste remklauw gebeurt het remmen doordat de remvloeistof tegen de zuigers drukt en het remblok tegen de remschijf aan komt waardoor de auto langzamer gaat. Bij de zwevende remklauw gaat remmen iets anders in zijn werk. Als er geremd wordt drukt de remzuiger eerst het buitenste remblok tegen de remschijf en daarna het binnenste remblok waarna de auto remt."

Slijtage aan remblokken

Door normaal gebruik kan slijtage aan de remblokken optreden. Als de blokken teveel slijten dan remt uw auto niet meer goed. U merkt dit tijdens het remmen of als er een lampje op uw dashboard gaat branden. U kunt het ook testen door bv. op een grote parkeerplaats 50 km per uur te rijden en dan te remmen tot u stil staat. Als u niet meteen tot stilstand komt dan is het raadzaam om de remmen na te laten kijken. Als de remmen piepen bij het remmen dan kan dit ook duiden op slijtage.

Remblok online kopen

Een remblok (laten) vervangen vergroot de veiligheid tijdens het rijden. U moet immers altijd op uw remmen kunnen vertrouwen. Bestel daarom uw nieuwe remblok online bij ons. Wij leveren premium kwaliteit nieuwe remblokken voor uitstekende prijzen. Neem geen risico maar koop onze kwalitatieve remblokken.

Feedback