Ga naar content Ga naar navigatie

De radiateur is een belangrijk onderdeel van het koelsysteem en het aircosysteem van je auto. Dit auto onderdeel zit voorin je auto geplaatst, achter de grille, waar de rijwind de koelvloeistof koelt die door de radiateur heen stroomt. Deze koelvloeistof is opgewarmd door koeling van de motor en moet vervolgens weer gekoeld worden in de radiateur. Om deze op zijn plaats te houden onder de motorkap heb je en speciale drager nodig waarin je de radiateur plaatst.

Voertuigselectie
Verfijn zoek

De radiateurbevestiging houdt je radiateur op zijn plaats

4 Product(en)
Drager, Koelerdrager
VAN WEZEL
Drager, Koelerdrager
3028682
Adviesprijs*: € 75,02 € 54,32
Art.nr.:  10663860

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
leverbaar
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Bestel je nieuwe radiateurbevestiging goedkoop online

De radiateurdrager zit onderaan de radiateur. De bevestiging is meestal een plaat van aluminium met daarin gaten voor de schroeven waarmee de plaat aan de carrosserie wordt vastgemaakt. Bij autoonderdelen-direct.nl vind je diverse bevestigingen voor verschillende automerken dus ook voor jouw auto. Bij ons betaal je bovendien een stuk minder voor je nieuwe auto onderdelen zodat je voordeliger uit bent dan bij je garage of dealer. Als je oude radiateurbevestiging versleten is of bijna doorbreekt, bestel dan een nieuwe.

Een kapotte radiateur vervang je inclusief dragers

Als je radiateurdrager kapot is, dan kan je radiateur gaan rammelen onder de motorkap.Ook kan je radiateur lekken waardoor deze vervangen moet worden. Bestel dan samen met je nieuwe radiateur een nieuwe bevestiging voor je radiateur. Hiermee zet je snel en goed je koelsysteem weer in elkaar. Kun je er slecht bij omdat er geen ruimte is onder de motorkap? Laat je nieuwe onderdelen dan monteren door onze deskundige montagepartners.

Feedback