Ga naar content Ga naar navigatie

Een eindbuis of eindpijp zit aan het uiteinde van het uitlaatsysteem van je auto. De fabrikant van de uitlaatpijp kan zo één model maken en via de eindpijp wordt het aangepast op het type auto waar je in rijdt. De lengte en vorm van de pijp zorgen dat je bumper en carrosserie niet buil worden van de roetdeeltjes uit de uitlaatgassen. De buis kan gemaakt zijn van kunststof met een speciale coating, of van RVS. Je kunt de buis nog aflakken met hittebestendige lak zodat het er mooi uit ziet en bovendien goed beschermt.

Voertuigselectie
Verfijn zoek

Eindbuis voor de bescherming van bumper en carrosserie

1 Product(en)
Clip-On, Plaat, Eindbuis
HJS
Clip-On, Plaat, Eindbuis
81 01 9245
Adviesprijs*: € 16,58 € 13,54
Art.nr.:  11571605

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Eindbuis laten monteren of zelf doen

Als je een nieuwe eindbuis op je uitlaat wilt zetten, bestel er dan voordelig eentje op autoonderdelen-direct.nl. Wij hebben eindbuizen speciaal voor oudere VW modellen auto's en bestelbussen. Als je een nieuwe eindbuis plaatst, heb je ook pakkingen en een montageset nodig. Je kunt deze meteen mee bestellen in onze onderdelenshop. Je zoekt eenvoudig op kenteken en alle passende auto onderdelen komen vanzelf tevoorschijn. Maak je keuze uit de handige lijst en bestel ook meteen de montage mee als je dat wilt. Ons uitgebreide netwerk van montagepartners staat klaar om je te helpen.

Zelf aan de slag met een nieuwe eindbuis

Als je een eindbuis hebt uitgekozen voor je auto, kun je aan de slag met de montage van je nieuwe reserve onderdelen. Zo zorg je dat je uitlaat er weer tiptop uit ziet en bovendien bescherm je zo de carrosserie en de bumper van je auto.

Feedback