Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Oliepeilstok goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Peilstok, Hydraulica
FEBI BILSTEIN
Peilstok, Hydraulica
38143
Adviesprijs*: € 6,78 € 4,22
Art.nr.:  10027434

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
leverbaar
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Met de Auto Oliepeilstok controleer je de hydraulische olie

De Auto Oliepeilstok is een peilstok waarmee je het niveau van de olie kunt meten die zich in het reservoir van de stuurbekrachtiging bevindt. Het is goed om regelmatig het niveau van de hydraulische olie te controleren zodat je kunt voorkomen dat het stuurhuis droog komt te staan. Het gevolg is dan dan dat de stuurbekrachtiging niet meer werkt of dat het sturen zwaarder gaat. Als je het reservoir hebt opgezocht, dan kun je de peilstok daar uit halen, schoonvegen en weer in de vloeistof steken. Daarna haal je de peilstof er weer uit en lees je het niveau van de olie af. Is je peilstok kapot? Dan kijk je natuurlijk voor een nieuwe eerst even in het assortiment van autoonderdelen-direct.nl.

Maak je keuze uit honderden auto onderdelen

De Auto Oliepeilstok is een handig onderdeel waarmee je snel kunt zien of je de hydraulische olie moet bijvullen of niet. Is de peilstok kapot of beschadigd, dan kun je eenvoudig online een nieuwe bestellen in onze shop. Hier vind je ruim 300.000 auto onderdelen in premium kwaliteit, auto accessoires, motorolie en onderhoudsmiddelen, winterbanden, zomerbanden, velgen en complete wielen. Je kunt dus voor alles op en om je auto bij ons terecht. Bovendien betaal je bij ons lage prijzen voor je nieuwe auto onderdelen. Gebruik onze zoekfunctie om de beste onderdelen voor je auto te vinden en om te zien wat ze bij ons kosten.

Auto onderdelen bestellen wanneer je wilt

De beste prijs voor een Auto Oliepeilstok voor de hydraulische stuurbekrachtiging vind je in onze online shop. Daarnaast hebben we vele extra's die online bestellen makkelijk, snel & eenvoudig maken. Zo kun je 24 uur per dag bij ons terecht om te bestellen. Onze klantenservice staat ook een groot deel van de dag voor je klaar om eventuele vragen over ons assortiment te beantwoorden. Daarnaast betaal je geen verzendkosten als je voor 50 euro of meer aan nieuwe auto onderdelen bestelt. Kijk dus even in je garage of voorraadkast wat je allemaal nodig hebt voor je auto, motor, bus of truck. Lang wachten op je bestelling hoeft ook niet. We hebben de meeste artikelen uit voorraad leverbaar zodat je binnen enkele dagen aan de slag kunt met je nieuwe onderdelen. Na ontvangst heb je nog 30 dagen de tijd om over je bestelling te beslissen. En met onze montageservice kun je prima de reparatie aan je auto laten regelen voor een klein bedrag.

Feedback