Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Klapkoplamp goedkoop online bestellen

1 Product(en)
//  LIFT-O-MAT®, Gasveer, Pop-up-koplamp
STABILUS
// LIFT-O-MAT®, Gasveer, Pop-up-koplamp
745618
€ 41,66
Art.nr.:  10191969

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
leverbaar
Levering naar verwachting
binnen 2-5 werkdagen
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Koplamp onderdelen

"Koplamp onderdelen zijn onmisbaar als u goede verlichting op uw auto wilt hebben. De verlichting van uw auto moet altijd in orde zijn zodat u goed gezien wordt als het donker is of als het slecht weer is. Op uw auto zitten:- koplampen, - achterlichten,- remlichten en - knipperlichten.De koplampen bestaan uit een koplampunit met reflecterend materiaal waar de autolamp in zit. Deze lamp zit in een fitting die verbonden is met een stroomdraad die de lamp voorziet van stroom. Een kunststof afdekkap beschermt de lampen. Er zijn verschillende typen koplampen: xenon, halogeen en LED."

Koplamp onderdelen vervangen

De koplampen slijten door normaal gebruik van de verlichting waardoor er af en toe een lamp vervangen zal moeten worden. Test regelmatig of alle lampen het nog doen, met name bij de achterlichten ziet u misschien niet altijd goed wanneer er een lamp vervangen moet worden, totdat medeweggebruikers u er op wijzen.

Koplamp onderdelen

"Om te zorgen dat uw koplampen helder blijven schijnen, kunt u een speciale koplampen wisser op uw koplampen monteren. Deze wisser zorgt dat de afdekkap van uw koplampen schoon blijft zodat de koplampen helder blijven. Als u de lampjes wilt gaan vervangen dan is het goed om even te kijken of u makkelijk bij de lampen kunt komen. Bij sommige auto’s zit de accu of de bumper in de weg waardoor u er moeilijk bij kunt komen. Kijk goed welk type lamp u nodig heeft en hoeveel watt het lampje heeft. Zorg dat de afstelling van de lampen goed is zodat u niemand verblindt op de weg."

Feedback