Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Kentekenplaathouder goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Houder, Kentekenplaat
DT SPARE PARTS
Houder, Kentekenplaat
4.62487
Adviesprijs*: € 180,73 € 87,37
Art.nr.:  12995954

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Vervang zelf de kentekenplaathouder op je auto

De kentekenplaathouder is een plaat van kunststof of chroom die gemonteerd wordt op de bumper aan de voorkant van je auto, bus of vrachtwagen. De houder wordt met speciale schroeven bevestigd op de voorkant en/of achterkant van je auto. In de platen van de carrosserie zitten speciale schroefgaten die bedoeld zijn voor bevestiging van de kentekenplaathouders. Na bevestiging van de plaathouder op de auto wordt de kentekenplaat in de houder geklikt. Heb je een nieuwe houder nodig en wil je deze zelf vervangen? Bestel dan een of twee nieuwe online op autoonderdelen-direct.nl. Als je voor meer dan €50 bestelt, dan zijn de verzendkosten gratis en worden je kentekenplaathouders zonder extra kosten thuis bezorgd.

Heb je de juiste onderdelen? Vraag het onze klantenservice!

In onze uitgebreide voorraad auto onderdelen van premium kwaliteit vind je snel de juiste kentekenplaathouder. Zoek op trefwoord of typ je kentekennummer in. Zo krijg je vanzelf een lijst met houders die geschikt zijn voor montage op jouw auto, bus of vrachtwagen. Kies je favoriete merk of maak je keuze op basis van de hoogte van je budget. Bestellen is zo gebeurd, met een paar muisklikken reken je je nieuwe auto onderdelen af. Twijfel je nog of je de juiste onderdelen hebt? Bel dan even met onze klantenservice. Zij staan een groot deel van de dag klaar om je vragen te beantwoorden. Wil je bijvoorbeeld meer weten over onze omruilperiode van 30 dagen, of onze montageservice die je meteen mee bestelt? Neem dan gerust even contact op.

Gratis rechtstreekse levering aan een montagepunt

Monteer je zelf je kentekenplaathouder of besteed je het liever uit? Als je het liever bij de garage laat doen, dan kun je terecht bij een van onze 2.000 montagepartners bij jou in de buurt. Deze montageservice bestel je voor een vaste lage prijs mee als je je kentekenplaathouders afrekent in onze shop. Wij leveren je bestelling dan gratis af bij het door jou gekozen montagepunt.

Feedback