Ga naar content Ga naar navigatie

Lamellenkoppeling 4-wielaandrijving goedkoop online bestellen

5 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Aandrijving op vier wielen met de auto Haldex-koppeling

Als jouw auto is voorzien van een Haldex-koppeling dan kun je beschikken over vierwielaandrijving. De hydraulische koppeling, die elektronisch wordt aangestuurd, schakelt de achterwielaandrijving in zodra je accelereert of wanneer de voorwielen doorslippen. Rijdt je auto op constante snelheid, dan worden de achterwielen niet aangedreven. Dat maakt dit type vierwielaandrijving meer brandstofbesparend dan een permanent vierwielaandrijvingssysteem. Je kunt de Haldex-koppeling vinden tussen het cardan en de cardanas. Als de koppeling kapot is, dan zal de vierwielaandrijving niet of nauwelijks meer werken.

Snel & makkelijk de juiste auto onderdelen opzoeken

De auto Haldex-koppeling vind je op auto's zoals de Audi Quattro. De onderdelen voor dit type koppeling kun je vinden in ons assortiment met 300.000 nieuwe auto onderdelen op autoonderdelen-direct.nl. Gebruik onze zoekfunctie om op naam te zoeken of type je kenteken in om een lijst met de juiste onderdelen op het scherm te tonen. Maak je keuze en bestel 24 uur per dag nieuwe auto onderdelen en laat ze gewoon thuis bezorgen. Lekker makkelijk en bovendien gratis als je voor meer dan 50 euro aan onderdelen bij ons bestelt.

Je auto snel gerepareerd met onze montageservice

Als je iemand nodig hebt voor de montage van de auto Haldex-koppeling onderdelen, dan kun je terecht bij een van onze montagepartners. Wij werken samen met deze garages door heel Nederland, zodat we je een perfecte montageservice kunnen aanbieden. Je kunt de montage meteen mee bestellen en afrekenen samen met je nieuwe auto onderdelen. Je ontvangt een bericht zodra wij je bestelling bij de garage hebben afgeleverd. Wel zo makkelijk en zo wordt je auto snel gerepareerd.

Feedback