Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Gordelsysteem goedkoop online bestellen

1 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Het Auto Gordelsysteem zorgt voor veiligheid in je auto

Het Auto Gordelsysteem is in de eerste plaats bedoeld voor e veiligheid in je auto. De autogordels zorgen immers dat je bij een aanrijding of abrupt remmen niet tegen de voorruit aan klapt. De autogordels zitten naast de autostoelen bevestigd en zijn verankerd in de carrosserie. Het dragen van ene autogordel is verplicht en het verhoogt de veiligheid van jouw als bestuurder enorm als je een autogordel om hebt. Om te voorkomen dat je vergeet om je gordel om te doen, zijn veel auto's tegenwoordig uitgerust met een waarschuwingssysteem. Dit waarschuwt zodra je weg wilt rijden zonder je gordel vast te maken. Dat kan via een geluidssignaal, met een lampje op het dashboard of met beide. Zo word je op tijd gewaarschuwd en kun je alsnog je gordel snel om doen.

Repareer het auto gordelsysteem met onze auto onderdelen van premium kwaliteit

Om te zorgen dat het Auto Gordelsysteem in je auto goed werkt, moeten alle lampjes en geluidssignalen wel goed werken. Wil je wegrijden zonder dat je de autogordel om hebt gedaan, maar geeft je auto geen waarschuwing, dan moet je mogelijk het lampje van het waarschuwingssysteem vervangen door een nieuwe. Deze bestel je met een paar klikken van je muis op autoonderdelen-direct.nl. In onze online shop met auto onderdelen heb je keuze uit een grote voorraad met 300.000 auto onderdelen van premium kwaliteit die we je voor een lage prijs aan kunnen bieden op onze site. Hier kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor het bestellen van je nieuwe auto onderdelen die we bij je thuis kunnen bezorgen of gratis bij een van onze montagepartners af kunnen leveren.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Met een kapot Auto Gordelsysteem mag je eigenlijk niet rijden. Maak daarom gebruik van onze mobiele montageservices als je iets wilt laten repareren. Zij komen gewoon bij je langs voor de reparatie van je auto. Wel zo handig omdat je dan niet de weg op hoeft en geen boetes riskeert. Bestel je bovendien voor €50 of meer aan onderdelen dan bezorgen we deze helemaal gratis. Na ontvangst heb je bovendien 30 dagen de tijd om te beslissen over je aankoop. Als je hier meer informatie over wilt of je hebt nog vragen over onze services, auto onderdelen, banden, wielen, velgen of accessoires, dan kun je even bellen met onze klantenservice. Zij staan ook buiten kantoortijden voor je klaar.

Feedback