Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Fleshouder goedkoop online bestellen

2 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Dorst onderweg? Monteer een auto fleshouder

Een auto fleshouder is een speciale houder die je in je auto kunt monteren. In deze houder kun je dan flesjes of bekers zetten zodat je onderweg altijd iets te drinken bij je hebt. Deze houder wordt gemonteerd aan de binnenkant van een zijportier of op het dashboard. Zo zorg je dat je auto van alle gemakken is voorzien als je de weg op gaat. Wil je ook een fleshouder monteren in je auto, neem dan even een kijkje op autoonderdelen-direct.nl. Wij verkopen fleshouders van goede kwaliteit van diverse merken. Of deze geschikt zijn voor inbouw in jouw auto kun je snel ontdekken als je onze zoekfunctie gebruikt.

Maak je auto compleet met een nieuwe fleshouder

Voor een nieuwe auto fleshouder kun je natuurlijk terecht bij je vakgarage of dealer. Maar je kunt ook eens kijken in onze online shop. Gewoon, na je werk, 's avonds of in het weekend onderdelen bestellen voor lage prijzen. Bestel op je gemak een nieuwe fleshouder waarmee jij je auto helemaal compleet maakt. De montage kun je ook meteen mee bestellen en je kunt daarvoor terecht bij 2.000 garages die door heel Nederland verspreid te vinden zijn. Maak je gebruik van deze service dan zorgen wij dat je bestelling zonder extra kosten wordt bezorgd bij de door jou gekozen garage.

Goedkope auto onderdelen met 100% bestelgemak

Op je nieuwe auto fleshouder krijg je van ons een bedenktijd van maar liefst 30 dagen. Zo heb je ruim de tijd om te beslissen over je aankoop. Bovendien kun je rekenen op onze klantenservice als je nog vragen hebt over onze onderdelen of over het bestelproces. Maak van onderdelen bestellen een gemakkelijke, voordelige en snelle klus en bestel ze in onze shop.

Feedback