Ga naar content Ga naar navigatie

Euro1-Euro2-D3-omstelling heeft te maken met de uitstoot van schadelijke gassen uit je uitlaat. Hiervoor gelden Europese emissienormen die verschillende klasses hebben. De Euro1 norm werd als eerste ingevoerd, daarna de strengere Euro2 en de D3 emissienorm. Bij elke nieuwe norm werden de toegestane emissies verlaagd. Met de Euro1-Euro2-D3-omstelling kun je zorgen dat je auto technisch voldoet aan een strengere emissienorm waarbij de toegestane uitstoot van schadelijke gassen lager is. Met een omschakelset kun je bijvoorbeeld het toerental verhogen bij een koude start waardoor de uitstoot lager wordt.

Voertuigselectie
Verfijn zoek

Euro1-Euro2-D3-omstelling voor emissiebeperking

24 Product(en)
UPGRADE  EURO 2 / EURO 3, Katalysator, Ombouwen
EBERSPÄCHER
UPGRADE EURO 2 / EURO 3, Katalysator, Ombouwen
868.800
€ 867,76
Art.nr.:  10285977

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Euro1-Euro2-D3-omstelling laten monteren door een montagepartner

Als je een Euro1-Euro2-D3-omstelling op je auto wilt zetten, dan kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan met de nieuwe auto onderdelen die je bestelt in onze online shop www.autoonderdelen-direct.nl. Je kunt de montage ook laten uitvoeren door één van onze montagepartners bij jou in de buurt. Zij doen hun werk vakkundig en snel en gebruiken daarbij de onderdelen die je hebt besteld in onze shop. Als je bij je bestelling opgeeft dat je gebruik wilt maken van een montagepartner, dan zorgen wij dat je bestelling bezorgd wordt bij de montagepartner van je keuze.

Beste je Euro1-Euro2-D3-omstelling waar en wanneer je wilt

Zorg ook dat je auto minder schadelijke stoffen uitstoot met de inbouw van een Euro1-Euro2-D3-omstelling. Bestel deze wanneer je maar wilt in onze online onderdelenshop die altijd geopend is. Bestel dus wanneer je tijd hebt en wij bezorgen je nieuwe auto onderdelen snel bij je thuis. Wij leveren alles uit voorraad zodat je nooit lang hoeft te wachten voordat je aan de slag kunt met je nieuwe onderdelen.

Feedback