Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Drukaccumulator goedkoop online bestellen

2 Product(en)
Drukaccumulator
FEBI BILSTEIN
Drukaccumulator
48801
Adviesprijs*: € 32,55 € 21,67
Art.nr.:  15399195

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Drukaccumulator

De drukaccumulator is een auto onderdeel dat zorgt voor het constant houden van de brandstofdruk in de motor en het injectiesysteem. Voordat de benzine door de brandstofpomp naar de brandstofverdeler wordt gepompt, gaat de benzine eerst door de drukaccumulator heen. Na het uitschakelen van de motor houdt de drukaccumulator nog een tijdje de systeemdruk op peil. De accumulator zorgt ook dat de benzinedruk constant blijft. Deze kan schommelen door wisselende stroomafname of schommelingen in de beweging van de brandstofpomp. De behuizing van de drukaccumulator bestaat uit twee gedeeltes. In het ene gedeelte bevindt zich een zware drukveer en in het andere een metalen brandstofgeleidingsplaat. In de accumulator worden hiermee de druk en de stroming van de brandstof constant gehouden.

Symptomen van slijtage aan de drukaccumulator

"Niet kunnen starten met een warme motor is een aanwijzing dat er mogelijk iets mis is met de drukaccumulator. Enkele andere symptomen zijn:- de motor hapert,- er komt zwarte rook uit de uitlaat,- motor aarzelt als het gaspedaal wordt ingetrapt.Als de accumulator slecht wordt, dan is het tijd om deze te vervangen. De meeste problemen zullen snel opgelost zijn als er een nieuwe drukaccumulator in uw auto zit."

Nieuwe drukaccumulator op internet kopen

Als u zelf de drukaccumulator wilt vervangen, bestel deze dan in onze uitgebreide onderdelenshop. Het juiste type accumulator heeft u zo gevonden met onze zoekfunctie. Typ uw kenteken in en de rest gaat vanzelf. Bestel ook meteen andere auto onderdelen mee met de drukaccumulator, zoals remschijven, filters en brandstofleidingen.

Feedback