Ga naar content Ga naar navigatie

De centrale vergrendeling in je auto is het systeem waarmee je alle portieren en deuren van je auto in één keer kunt vergrendelen. Dit systeem bestaat uit o.a. een afstandsbediening, schakelaars en stel elementen voor de vergrendeling. Er zijn ook speciale raamopeners voor montage aan de binnenkant van het portier. Hiermee kun je zelf de ramen van je auto openen en sluiten. Dankzij de centrale deurvergrendeling sluit je je auto snel en gemakkelijk af als je boodschappen gaat doen of aan het werk gaat.

Centrale vergrendeling voor de deuren van je auto

56 Product(en)
Relais, Brandstofvoorverwarmer
HELLA
Relais, Brandstofvoorverwarmer
4RD 965 453-041
Inbouwkant:  Kofferruimte
€ 12,08
Art.nr.:  15143241

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Nieuwe centrale vergrendeling monteren op je auto

Als de centrale vergrendeling niet goed werkt, dan kan het bijvoorbeeld liggen aan een lege batterij van je afstandsbediening. Is dit niet het geval dan kan één van de andere onderdelen van je centrale deurvergrendeling kapot zijn. Als je zelf de oorzaak niet kunt achterhalen, breng je auto dan naar de garage voor een controle. Weet je waar het aan ligt, bestel dan je nieuwe auto onderdelen voor de vergrendeling online in onze online shop met reserve onderdelen.

Voordelige onderdelen voor je centrale vergrendeling

Koop de nieuwe onderdelen voor je centrale vergrendeling bij ons en je betaalt een stuk minder voor het onderhoud aan je auto. Onze artikelen zijn van premium kwaliteit en toch betaal je lage prijzen voor deze nieuwe auto onderdelen. Bestel je bovendien voor €50 of meer dan verzenden we je bestelling helemaal gratis. Zo bespaar je nog meer. Voor de montage kun je terecht bij één van onze deskundige montagepartners bij jou in de buurt.

Feedback