Ga naar content Ga naar navigatie

De zekeringkast of zekeringhouder van je auto is het centrale punt van het elektrische systeem van je auto. De kast is gemaakt van een speciale hittebestendige kunststof en bevat de zekeringen van alle elektrische aansluitingen in je auto. Denk bijvoorbeeld aan de zekeringen voor verlichting of je richtingaanwijzers. De stroom van de accu loopt via de zekeringhouder door de zekeringen naar de betreffende auto onderdelen toe. De zekeringkast stuurt ook de belangrijkste motorfuncties aan, zoals het starten van de auto.

De zekeringkast is het hart van het elektrisch systeem van je auto

9 Product(en)
Kabelreparatieset, Centrale elektriciteit
HERTH+BUSS ELPARTS
Kabelreparatieset, Centrale elektriciteit
RepCon
51277157
€ 57,89
Art.nr.:  14525665

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

De behuizing of zekeringkast van je auto vervangen

De kunststof behuizing van de zekeringkast kan na verloop van tijd slijtage gaan vertonen. Er kunnen barsten in komen of er kunnen stukken afbreken. Dan is het tijd om je zekeringhouder te vervangen. Het is verstandig om hierbij een gespecialiseerde monteur of elektriciën in te schakelen die weet waar alle zekeringen thuis horen. Als er zekeringen op de verkeerde plaats zitten, dan kunnen bepaalde auto onderdelen na vervanging van de kast ineens niet meer werken.

Laat je zekeringkast vervangen door een deskundige monteur

Heb je een nieuwe behuizing voor je zekeringen nodig, bestel ze dan op autoonderdelen-direct.nl. Je kunt ook meteen nieuwe steekzekeringen en elektrische kabels meebestellen in onze online shop. De meeste auto onderdelen leveren we uit voorraad zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe zekeringen. Wil je al;les laten vervangen door een deskundige, neem dan contact op met onze montagepartners voor een afspraak.

Feedback