Ga naar content Ga naar navigatie

Bumper / Onderdelen goedkoop online bestellen

352 Product(en)
Original VAICO kwaliteit, Houder, Bumper
VAICO
Original VAICO kwaliteit, Houder, Bumper
V30-0216
Inbouwkant:  Links
€ 22,83
Art.nr.:  10126617

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Bumper onderdelen

"Bumper onderdelen horen bij de bumper van elke auto. Met deze auto onderdelen kunt u de bumper zelf vervangendie beschadigd is door bijvoorbeeld een aanrijding. Er zijn onderdelen verkrijgbaar voor zowel de voorbumper als de achterbumper. Omdat deze bumpers verschillend van vorm zijn, zijn de onderdelen ook verschillend. Dit is iets om op te letten als u uw nieuwe onderdelen voor de bumper wilt gaan bestellen. Bij het demonteren van de bumper komt u meestal één of meer van de volgende onderdelen tegen:- bumperhouder,- bumpersteun,- steunbeugels.Deze auto onderdelen zorgen dat de bumper op zijn plaats blijft zitten op uw auto. De steunen dragen de bumpers en zitten vaak stevig aan de bumper gemonteerd."

Bumper onderdelen vervangen

Bij het demonteren van de bumper worden eerst de bouten losgedraaid waarmee de bumpersteunen vast zitten. Vaak zijn bouten en moeren vastgeroest of verweerd, zodat ze samen met de bumpersteun vervangen moeten worden om de bumper in goede conditie te houden. Nieuwe schroeven en moeren kunnen voorbehandeld worden met vet of tectyl zodat ze beter bestand zijn tegen roest na de montage op de bumper.

Nieuwe bumper onderdelen bestellen

Nieuwe bumper onderdelen kunt u met een paar klikken online bestellen. Als u nieuwe steunen of bumperhouders bestelt, kijk dan goed welke u nog heeft. De houders voor de voor- en achterbumpers verschillen namelijk van vorm. Denk ook aan het eventueel mee bestellen van nieuwe RVS bouten en ringen, popnagels en een goed passende steeksleutel om de houders te demonteren.

Feedback