Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Brandstofvoorverwarmer goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Relais, Brandstofvoorverwarmer
HELLA
Relais, Brandstofvoorverwarmer
4RD 965 453-041
Inbouwkant:  Kofferruimte
€ 12,08
Art.nr.:  15143241

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Efficiënt opstarten met de auto brandstofvoorverwarmer

Met een auto brandstofvoorverwarmer kun je de motor van je auto voorverwamen zodat deze beter start bij een lage temperatuur. Een voorverwarmde motor wordt bovendien beter gesmeerd doordat de olie ook opgewarmd is. Dit opwarmen kan via een standkachel die op brandstof werkt, of via een elektrische blokverwarming die je op het elektriciteitsnet aansluit. Met name in de winter kun je zo je motor efficiënter laten starten en het interieur van je auto of vrachtwagen snel verwarmen. Een brandstofvoorverwarmer is vaak voorzien van een relais of schakelaar, wat ook meteen een kwetsbaar onderdeel is van dit systeem.

Relais nodig? Koop deze voordelig online

Als de relais van jouw auto brandstofvoorverwarmer kapot is, dan wil je deze natuurlijk snel vervangen. Maar met jouw werktijden zijn alle garages al gesloten als je thuis komt. Bestel daarom je nieuwe auto onderdelen gemakkelijk online op autoonderdelen-direct.nl. Kies uit ons assortiment van 300.000 nieuwe auto onderdelen en accessoires de onderdelen die jij nodig hebt. Lastig te vinden? Niet als je gebruik maakt van onze zoekfunctie waarmee je gewoon op kenteken zoekt. Hiermee zie je in één oogopslag welke onderdelen je kunt bestellen om je brandstofvoorverwarmer te repareren.

Deskundige montage – in een handomdraai geregeld

Als je de reparatie van je auto brandstofvoorverwarmer liever laat uitvoeren door een deskundig team van monteurs bij jou in de buurt, dan kun je dat meteen regelen zodra je je nieuwe auto onderdelen gaat betalen in onze shop. Je kunt bij ons voor een vast bedrag de montage bestellen. Je onderdelen worden dan door ons gratis bezorgd bij de garage die je uitgekozen hebt. Zo heb je binnen korte tijd weer een goed werkende voorverwarmer die zorgt dat je auto efficiënter opstart op koude winterochtenden.

Feedback