Ga naar content Ga naar navigatie

Beglazing / Spiegels goedkoop online bestellen

2.925 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Spiegels

"Spiegels zijn zeer belangrijk voor het rijden in een auto. Zonder spiegels zou het zicht vanuit de auto op het omringende verkeer heel erg beperkt zijn. Er zitten redelijk wat spiegels op een auto gemonteerd. Aan de zijkanten van de auto zitten de buitenspiegels gemonteerd. De buitenspiegels gebruikt u bij bijna alle verplaatsingen van de auto, zoals: - in- en uitvoegen, - inhalen,- parkeren.De buitenspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Sommige typen buitenspiegels klappen makkelijk om zodat ze minder snel beschadigen als er iets tegenaan komt. In de auto zit de achteruitkijkspiegel gemonteerd. Deze is onder andere van belang bij het achteruitrijden en bij het bepalen van de afstand tot het achteropkomend verkeer. "

Spiegels vervangen

Buitenspiegels kunnen breken of beschadigen als u te dicht langs een muur rijdt of als een andere auto te dicht langs uw auto rijdt. Doordat de buitenspiegels uitsteken vormen ze een kwetsbaar onderdeel van uw auto. Als alleen het glas van uw spiegels is gebroken dan kunt u dat repareren met opplakspiegelglas. Als de behuizing van de spiegels ook kapot is, dan zit er niets anders op dan de spiegels te vervangen.

Spiegels online bestellen

Vervangende spiegels kunt u online bestellen. Zelf spiegels vervangen is niet heel ingewikkeld, maar u moet wel het juiste gereedschap gebruiken en rekening houden met de bedrading van de elektrische spiegelbediening, thermometer of verwarming die in de spiegels kan zitten. Als u online uw spiegels bestelt dan bent u voordeliger uit dan dat u via uw garage de spiegels bestelt.

Feedback