Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

BLUE PRINT Remklauw goedkoop online bestellen

1 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Met een nieuwe BLUE PRINT remklauw laat je je remmen weer goed werken

De remklauw van je auto vind je bovenop de remschijf. In de remklauw zitten een of meer zuigers die bij het remmen de remblokken tegen de remschijven van het wiel aandrukken waardoor de auto remt. Remklauwen kunnen een heel autoleven lang blijven zitten, tenzij door roest en vuil de zuigers vast komen te zitten. In dat geval werken ze niet meer goed en moeten de remklauwen vervangen worden. De BLUE PRINT remklauw is dan een prima keuze waarmee je je auto kunt repareren.

Kies uit 300.000 auto onderdelen snel de juiste producten

De BLUE PRINT remklauw komt uit een onderdelenfabriek die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Zo worden alle onderdelen grondig getest om te kunnen voldoen aan OE standaarden voor reserve onderdelen. Zo hoef je niet te twijfelen of deze auto onderdelen wel zullen passen. Je krijgt extra zekerheid als je onze zoekfunctie gebruikt en daar je kenteken invult. Je ziet dan uitsluitende de remklauwen die geschikt zijn voor montage op jouw auto, truck of bestelbus.

Goedkoop nieuwe remklauwen op je auto laten monteren

Remklauwen zijn erg belangrijk voor het goed functioneren van je remmen en dus voor de veiligheid. Laat ze daarom monteren door de vakbekwame monteurs van onze montagepunten. Voor een vastgesteld, laag bedrag bestel je deze montage mee op autoonderdelen-direct.nl als je afrekent. Wij leveren je bestelling gratis af bij de geselecteerde garage bij jou in de buurt waar de remklauwen op de juiste manier op je auto gemonteerd worden. Zo rijd je snel weer rond met goed werkende remmen en dat voor een lage prijs.

Feedback