Ga naar content Ga naar navigatie

Asdrager / Verbinding / Ophanging goedkoop online bestellen

979 Product(en)
Original VAICO kwaliteit, Ophanging, Asverbinding
VAICO
Original VAICO kwaliteit, Ophanging, Asverbinding
V10-1352
Inbouwkant:  Vooras
€ 2,25
Art.nr.:  10124443

Min. bestelaantal: 10
Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Zorg voor een perfecte ophanging met de Auto Asdrager Verbinding Ophanging

De wielophanging van je auto zorgt dat de bewegingen van het stuur worden overgebracht op de wielen en het wegdek. Daarnaast zorgt de ophanging samen met de vering en schokdempers dat je auto een goede wegligging heeft. De wielophanging bestaat meestal uit de wielas en de schokdempers of veerpoten. De meeste auto's hebben een onafhankelijke wielophanging. Het linker- en rechter voorwiel hebben hierbij elk hun eigen ophanging. Hierbij kunnen het linker- en rechter wiel onafhankelijk van elkaar in veren wat zorgt voor een betere wegligging van de auto. In onze categorie Auto Asdrager Verbinding Ophanging vind je diverse onderdelen voor de wielophanging zoals een asdrager, asverbindingsonderdelen en onderdelen voor de wielophanging.

Repareer de wielophanging op een voordelige manier

Als de Auto Asdrager Verbinding Ophanging onderdelen versleten zijn of niet meer goed werken, dan zul je dat merken aan het rijgedrag van de auto. Als je bijvoorbeeld een kapotte asverbinding of asdrager hebt dan kan de as gaan schudden of rammelen. Het is dan niet verstandig om nog verder te rijden met de auto. Je kunt je auto repareren met de voordelige kwaliteitsonderdelen die je bestelt in het brede assortiment van onze shop op autoonderdelen-direct.nl. Met onze zoekfunctie kun je in ene paar tellen de juiste onderdelen selecteren uit onze voorraad met ruim 300.000 auto onderdelen. Als je je voertuiggegevens bij de hand hebt, dan zie je direct welke reserve onderdelen je allemaal kunt gebruiken voor jouw auto.

Wanneer wil jij je auto onderdelen bestellen?

Nieuwe onderdelen voor de Auto Asdrager Verbinding Ophanging bestel je 24 uur per dag in onze shop. Je hoeft je dus niet te haasten om voor sluitingstijd bij de garage of dealer aan te kunnen kloppen. In onze shop heb je op elke moment van de dag honderden goed geprijsde auto onderdelen, accessoires, velgen en banden van premium kwaliteit tot je beschikking. En de montage? Die bestel je ook meteen mee bij een garage dicht bij je werk of bij je huis. Profiteer van gratis verzending als je voor minimaal 50 euro aan onderdelen bestelt of als je gebruik maakt van onze montageservice. Wil je eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan je ook buiten kantoortijden graag te woord.

Feedback