Ga naar content Ga naar navigatie

De carrosserie aan de achterkant van je auto bestaat uit veel verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een portier of achterdeur, een nieuwe bumper, brandstoftank of gasveer. De carrosserie is eigenlijk de buitenkant van je auto dat staat op het onderstel. Aan de achterkant van je auto ziet dit er anders uit dan aan de voorkant. Zo zit achterin de kofferbak waarin je je bagage of boodschappen kunt leggen. Op de kofferbak zit het klepdeksel met aan de onderkant de gasveren die de klep omhoog houden.

Voertuigselectie
Verfijn zoek

De carrosserie aan de achterzijde van je voertuig

4.317 Product(en)
ORIGINAL, Gloeilamp, Leeslamp
OSRAM
ORIGINAL, Gloeilamp, Leeslamp
C5W
6418
€ 2,22
Art.nr.:  11039041

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Knap je auto op met nieuwe carrosserie onderdelen

Als er iets beschadigt aan de carrosserie aan de achterkant van je auto, dan kun je dat repareren met de losse carrosserie onderdelen van autoonderdelen-direct.nl. Heb je een lichte aanrijding gehad aan de achterkant of de zijkant van je auto, dan kun je een deuk in het achterportier hebben of je bumper en de klep van de kofferbak zijn beschadigd. Vaak noem je dit “blikschade” en je kunt het laten herstellen met nieuwe onderdelen. Je kunt je auto ook een ander uiterlijk geven met bijvoorbeeld sierpanelen voor je zijdeur, bumper of spatbord.

Koop online je nieuwe carrosserie onderdelen

Carrosserie onderdelen voor de achterkant van je auto bestel je eenvoudig online via autoonderdelen-direct.nl. Bij ons vind je nieuwe onderdelen voor lage prijzen en je hoeft er niet lang op te wachten. Repareer zelf je auto en bespaar geld op je onderdelen door ze bij ons te bestellen.

Feedback