Ga naar content Ga naar navigatie

Achteruitrijlicht goedkoop online bestellen

29 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Beter zichtbaar met het achteruitrijlicht

Een achteruitrijlicht is het witte achterlicht wat aangaat zodra je de versnelling van je auto in zijn achteruit zet. Zo kunnen medeweggebruikers goed zien dat je van plan bent om achteruit te gaan rijden. Het licht bevindt zich aan de achterkant van je auto, waar het samen met het remlicht en stadslicht in hetzelfde achterlicht zit. Dit kan door middel van een combinatie-achterlicht waarbij het achteruitrijlicht bij de andere lichten in zit, of als apart licht met wit glas, bijvoorbeeld wanneer het licht aan de onderkant van je auto is gemonteerd.

Ruime keuze in achteruitrijlichten en premium auto onderdelen

Welk achteruitrijlicht je ook nodig hebt, in onze online shop met auto onderdelen, accessoires en motorolie vind je zeker het juiste licht voor jouw auto. Zoek met je kenteken en je vindt snel het juiste achteruitrijlicht voor jouw merk en type auto. Onze voorraad op autoonderdelen-direct.nl bestaat uit 300.000 auto onderdelen van premium kwaliteit die allemaal direct leverbaar zijn. Bestel gewoon 24 uur per dag en 7 dagen per week je auto onderdelen online. Zo hoef je geen rekening meer te houden met sluitingstijden en slaag je altijd voor je nieuwe onderdelen.

Laat je nieuwe achteruitrijlicht deskundig monteren door onze montagepartners

Heb je een nieuw achteruitrijlicht nodig maar wil je niet zelf aan de slag met de montage? Bestel dan de montage mee als je je reserve onderdelen afrekent. Bij ons kun je zelf een garage kiezen uit ons uitgebreide netwerk van 2.000 garages. Kies een montagepunt bij jou in de buurt waar je voor een vaste lage prijs je nieuwe lichten laat monteren. Wij zorgen dat je bestelde onderdelen gratis worden bezorgd bij de garage die je geselecteerd hebt. Je hoeft alleen nog maar je auto er heen te brengen voor de montage.

Feedback