Ga naar content Ga naar navigatie

Achterdeur goedkoop online bestellen

92 Product(en)
Deurvastzetter
METZGER
Deurvastzetter
2312068
Inbouwkant:  Rechts achter, Links achter
€ 38,25
Art.nr.:  15704391

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Achterruit

De achterruit van uw auto zorgt er voor dat u voldoende uitzicht heeft naar de achterkant van uw auto. Bij het achteruitrijden en inparkeren kijkt u via de binnenspiegel door de achterruit om te zien waar u heen gaat. De achterruit is gemaakt van gelaagd glas. Dit bestaat uit 2 lagen glas met daartussen een speciale doorzichtige folie geperst. Deze folie zorgt er voor dat de achterruit niet uit elkaar spat bij een aanrijding. Als er een steentje tegen de achterruit komt, dan kan er een barst ontstaan. Hierdoor kan er vocht bij het folie komen wat daardoor aangetast wordt.

Achterruit vervangen

"Als de achterruit van uw auto beschadigd is, dan kan de tussenliggende folie beschadigd raken door vocht wat door de barst heen komt. Bovendien kan de achterruitverwarming kapot gaan, waardoor u bij koud weer en sneeuw geen zicht meer heeft door de achterruit. Daarom is het belangrijk om beschadigingen aan de achterruit meteen te laten repareren, of om de achterruit te laten vervangen.De vervanging van de autoruit gaat in 4 stappen, namelijk: - afdekking van het interieur,- verwijdering van de kapotte achterruit,- de nieuwe ruit voorbereiden met primer en kit,- montage nieuwe ruit en terugplaatsing van de rubbers. "

Achterruit online bestellen

Als u zelf de achterruit wilt vervangen, of dit door een gespecialiseerd bedrijf wilt laten doen, dan kunt u veel geld besparen door uw nieuwe achterruit online te bestellen. Controleer meteen of de rubbers nog goed zijn en of u de juiste primer en kit heeft om de klus te klaren.

Feedback