Ga naar content Ga naar navigatie
6-delige onderhoudsset
 

NIGRIN
6-delige onderhoudsset

99212

€ 26,99
Prijs per stuk
Art.nr.: 53560
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad

6-delige onderhoudsset

NIGRIN is al meer dan 100 jaar een van de oudste merken van Duitsland en staat voor kwalitatief hoogwaardige verzorging van uw auto.
Door voortdurende optimalisering van de recepturen en de ontwikkeling van nieuwe producten is NIGRIN vandaag toonaangevend inzake kwaliteit en innovatie.

De NIGRIN 6-delige zomeronderhoudsset bestaat uit volgende artikelen:

NIGRIN Performance Microvezel washandschoen (71110)
- Afmeting 17 x 22 cm
- extreem absorptievermogen en materiaalbesparend
De langfloor-waskant verwijdert het vuil, neemt het op en spaart daarbij gevoelige lak- of chroomoppervlakken. De blauwe kant met het insectennet verwijdert hardnekkig, vastzittend vuil zoals insectenresten, roet- en olievlekken.

NIGRIN Performance EvoTec velgenreiniger (72931)
Werkt zelfactiverend en herleidt zo uw onderhoud en werk tot een minimum. Hij biedt geteste materiaalverdraagzaamheid: Dankzij de zuurvrije speciaalreceptuur tast hij het velgenoppervlak niet aan en is hij geschikt voor alle soorten velgen (staal, aluminium, chroom, enz.).

NIGRIN Performance cockpit lotion zijdemat (72937)
Verzorgt zeer uitgebreid en levert een fantastisch resultaat. Hij zorgt ervoor dat uw auto zijn waarde behoudt want hij beschermt alle kunststoffen in het interieur tegen voortijdige veroudering. NIGRIN Performance cockpit lotion biedt een langdurige, UV-bestendige, stof-, water- en vuilafstotende bescherming en vermindert zo uw onderhoudskosten. NIGRIN Performande cockpit lotion is milieuvriendelijk zonder drijfgas, bestaat uit bijgroeiende grondstoffen en is zo 100% afbreekbaar.

NIGRIN Performance minutenwasbeurt Tubro (73877)
Reinigt uw voertuig krachtig en tegelijk ontziend en zeer tijdsbesparend. De geïntegreerde glansdroger zorgt ervoor dat het waswater bijna volledig van het voertuig loopt en u nog maar weinig moet afdrogen. Zo vermindert NIGRIN Performance Minutenwas uw onderhoud aanzienlijk. NIGRIN Performance Minutenwas biedt u geteste materiaalverdraagzaamheid: Het bespaart lak- en kunststof oppervlakken, rubber, metaal.

NIGRIN Performance insectenverwijderaar (74019)
Maakt een effectieve en besparende reiniging mogelijk van uw voertuig. Dankzij zijn gelformule is hij eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken want hij verlengt de mogelijke inwerkingstijd en verwerkingsduur. Verder biedt NIGRIN insectenverwijderaar u geteste materiaalverdraagzaamheid: hij bespaart lakoppervlakken, kunststof, rubber, metaal en chroom. Zo zorgt hij voor het behoud van de waarde van uw auto.

NIGRIN kofferruimte organiser
Praktische tas voor gesorteerd bewaren van verzorgingsproducten thuis of in de kofferruimte van uw voertuig.


EAN/GTINs
Leverancier-nr. 1289-DPS-53560
Meest verkocht
Feedback